LUKKET midlertidigt grundet flytning ☀️

Anmeldelser

Anmeldelser af Bforbadedyr.dk

Vi tager kundeservice alvorligt - faktisk meget alvorligt. For du skal helst blive så glad for os, at du har lyst til at komme igen og igen. Og du skal også fortælle alle dine venner om os.

Derfor er vi glade for, at du kigger her på vores anmeldelsesside. Det skulle nemlig gerne give dig lidt ro i maven at se, at andre anbefaler os, så du får det sidste skub til at lægge din bestilling hos os. 

Og når du har købt noget selv, så bliver vi MEGA glade for også at kunne vise din anmeldelse via Facebook eller Trustpilot. For hvis du ikke siger til os, at vi gør det godt nok, så kan vi kun gætte på, at hele kører fint i butikken. Og skulle noget gå galt? Så bliver vi stadig MEGA glade for at få det at vide, for så giver du os jo mulighed for at ændre noget eller gøre noget bedre. 

Du har helt sikkert en travl hverdag, men du skal bare lige vide her til sidst, at din anmeldelse vil pynte herinde sammen med andre anmeldelser for Bforbadedyr.dk :)

 

Bforbadedyr.dk på Trustpilot

Vi bygger langsomt og sikkert en bunke anmeldelser op via Trustpilot. Så det vil betyde utroligt meget for os, hvis du har lyst til at give os lidt feed back på din købsoplevelse hos Bforbadedyr.dk.

Kom videre til vores Trustpilot anmeldelser >> HER <<


Kundeanmeldelser på Facebook

Er du på Facebook? Så vil en anmeldelse derovre også varme helt ind i vores bløde kundeservice-hjerter. Og smider du samtidig et LIKE i vores retning? Så bliver vi vildt glade. 

Kom videre til vores FB anmeldelser >> HER <<

Og når du alligevel er en tur forbi vores Facebook-side, så klik gerne rundt og se vores opslag samt hvad andre har skrevet om os. For vi er stolte over vores kunder og alle de anmeldelser, de giver os. Og din anmeldelse vil gøre en stor forskel for os. 

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer