VI HAR ÅBENT I BUTIKKEN DEN 12/8 & 13/8 KL. 13-16

Badebassiner

Badebassin. Badebassiner og pools er perfekte til en sommer i haven eller gården for både store og små. Hvis du skal nyde de varme måneder med familiens mindste vandhund, så er et badebassin til børn en god investering. Se vores udvalg af svømmebassiner her: 


Bliv kølnet ned i varmen 

Bforbadedyr har badebassiner til børn i alle aldre, så både de mindste og lidt ældre børn kan få et koldt gys på solrige dage. 

Og når poolen er tom, kan du sætte fødderne i det kølige vand og selv få gavn af bassinet. Du kan også lade dig inspirere af kreative festivalgængere og smide øl, cider eller sodavand i soppebassinet og byde ægtefællen på kolde drikkevarer. 

Tag poolen med på ferie

Badebassinerne til de mindste er supergode til charterferien, for en flydende pool gør det nemt at tage et lille barn med i svimmingpoolen. Flere af de små bassiner tilbyder også skygge, så du ikke behøver at bekymre dig for meget om solcreme eller hat.

Større oppustelige svømmebassiner er også ideelle til en ferie i sommerhuset eller i campingvognen. Det er dog vigtigt altid at lade de lidt større pools blive på jorden. Der er ingen tvivl om, at badebassiner kan bruges til mange forskellige formål, men ikke alle scenarier er lige gode for dit svømmebassin. Derfor fraråder Bforbadedyr, at du ikke bruger bassinet som sejlbåd i Københavns Havn, i havet eller i en pool. Det er nemlig ikke en båd, og der er derfor en risiko for, at bassinet går i stykker - og det er ikke sjovt, når man er til havs.  

De svømmebassiner, som Bforbadedyr forhandler, er alle lavet af tykt PVC. Så der skal noget til, før der går hul på badedyret eller bademadrassen. Hvis uheldet ude er, så behøver du ikke bekymrer dig alt for meget. Der medfølger et reparationssæt, og så er det bare om at lappe soppebassinet i en fart.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer