Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Badedyr baby (1-3 år)

Oppustelig badedyr til baby? Det finder du i massevis hos Bforbadedyr. Vi har gjort det nemt for dig og samlet alle badedyr og baderinge til børn her. For det er jo ikke kun dig, som skal se godt ud på stranden eller til poolfesten - put baby i badering, der matcher din egen. Vi sørger hele tiden for at være med på de nyeste tendenser, så du ved, hvor du skal købe badering til baby, når det skal være i høj kvalitet og med hurtig levering.


Søger du badering til 1-årig, 2-årig eller 3-årig? Så er du i rette kategori. Se de forskellige aldersgrupper her med lidt ord tilknyttet. Men hvis du ikke orker at læse videre, så er den korte version, at du kan bruge alle disse baderinge til din baby fra alderen 1-3 år (u. 20 kg.).

Badering til 1-årig

Alle vores baderinge og badedyr i denne kategori passer til 1-årige. Og de kan bruges helt op til 3 år (dog max. 20 kg.). 

Badering til 2-årig

Når baby bliver større, er det stadig samme størrelse badering, der skal til. Og vi har dem alle sammen samlet her i denne kategori. Du skal bare beslutte dig for, hvilken badering-type, din guldklump er. 

Badering til 3-årig

Det kan vi også klare. Faktisk kan alle baderingene, der hedder Lil' Float, passe fra 1-3 år. Så ikke nok med, at både du og baby kan blive super smarte til strand og poolfest - der er også penge sparet ved at kunne genbruge baderingen gennem flere år. Der er jo rigeligt med andre ting at bruge penge på, når dit barn er i voksealderen.

Baderinge med bund

Der er en masse skrappe krav, når det gælder baderinge til børn. Især baby baderinge skal opfylde en masse krav for at blive godkendt til salg i EU. Men det er kun godt, at der er styr på sikkerheden, så du ikke skal være bekymret for dén del. Det er også derfor, at du får en badering med bund, når du køber en Lil' Float fra BigMouth. Det er nemlig mere sikkert med en bund (af net) end med huller til benene til de mindste, for baby kan ikke sidde fast og rulle rundt med hovedet nedad, når babyen ikke har benene igennem to huller til benene. For hvis badedyret ruller rundt, falder baby af uden at være fastspændt. Og du skal alligevel holde dit barn i hånden, når I skal i vandet, så vi er sikre på, at I bliver glade for, at der er bund i baderingen.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer