Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Baderinge

Køb baderinge til børn og voksne i alle farver og størrelser. Vi har dem helt fra baby størrelse og op til de helst store baderinge til voksne (og alle midt imellem). Hvis din yndlingsfarve mangler, eller hvis du har forslag til andre modeller, hører vi meget gerne fra dig, da vi gerne vil være dit foretrukne sted at købe alt til poolfesten og strandturen.


Unicorn Mini badering - 60 cm.

Unicorn mini float badering fra SunnyLife, model S2LKIDUN
199,00 DKK
Ikke på lager
Læs mere

Baderinge til voksne

De fleste er ret godt vant til at bruge en badering, da de er på de fleste feriehoteller og i rigtig mange svømmehaller, men det der måske er værd at fortælle, inden du køber din egen voksen badering, det er, at du skal huske at kigge på aldersanbefalingerne på produktet og på mål. For du skal jo gerne kunne passe den, når du skal tage den i brug. Det er virkelig ikke fedt at stå helt klar til en tur i vandet, og man så har fået fat i det helt forkerte svømmeudstyr.

Men et godt tip er, at hvis du har fået fat i en forkert størrelse, så kan du stadig ligge og flyde ovenpå næsten alle størrelser baderinge, når du er voksen. Det er lidt anderledes med børn, hvor de skal passe helt perfekt for at virke efter hensigten - nemlig at bade sikkert eller kunne lægge sig på toppen af sin badering og slappe helt af.

Baby badering

Når din baby skal i poolen eller svømmehallen første gang, er det godt at være udstyret med baby badering og svømmevinger. Men da det er ekstra vigtigt, at baderingen passer til de mindste familiemedlemmer, skal du huske at kigge efter dem, der passer til babyer (de hedder ofte Lil' Float eller Kiddy Float). Vi sørger altid for at oplyse alle de mål, vi har fået fra producenterne, men hvis du mangler noget info om en af varerne alligevel, skal du endelig tage fat i os, for så sørger vi for at undersøge den manglende information. Det er nemlig vigtigt for os, at du har det helt rigtige udstyr med til badeturen, for det er virkelig en flad fornemmelse at stå med sit barn og være helt klar til vandet, men at der så mangler at være styr på noget af udstyret.

Det er vigtigt, at du aldrig lader små børn være alene i poolen eller svømmehallen, selv om det ser sikkert ud med deres babybadering. Du skal altid holde opsyn med de mindste. Men så kan du jo passende finde en matchende badering, så I kan hygge jer sammen, imens du holder øje og har en hånd på den lille og baderingen.

Sikkerhedstips til strandturen

Hvis du tager din badering med på stranden, skal vi på det kraftigste advare mod at tage den med i bølgerne. Det er farligt at bade i bølgerne med badedyr og oppustelige baderinge - også selv om man er voksen og synes, at man snildt kan holde styr på sin store badering. For man kan nemt blive væltet omkuld og blive kastet af baderingen. Vi har selv prøvet at lande på havbunden, fordi vi var 2 på en voksenbadering i høje bølger - det kan ikke anbefales, for det kostede en tur på skadestuen.

Du skal heller ikke tage dig en lur på havet, da det er en af de hyppigste ting, livredderne skal ud og rette op på om sommeren, fordi folk er drevet langt væk fra land på toppen af deres bademadras. Det må være virkelig pinligt at skulle reddes ud af sådan en situation, samtidig med at man risikerer en solforbrænding, hvis luren er meget lang.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer