Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Bestway PowerGrip AC Air pumpe

DKK 269,00

På lager


Bestway® PowerGrip™ AC Electric Air Pump er en handy elektrisk luftpumpe til dine badedyr og bademadrasser. Den er lavet i tofarvet design (mørkegrå og orange). Og så er den mega nem og bruge - og super hurtig til at fylde selv en stor luftmadras op med luft.

Højde: ca. 20 cm.

Luftpumpen leveres med 3 multifunktions adaptere, så den passer til de fleste standard ventiler, der er i alt fra luftmadrasser til badebolde. Vekselstrøm 220V til alm. strømudtag. Det er smart, hvis du skal bruge badedyr til hjemmepoolen, vil puste badedyr op hjemmefra før strandturen eller har den med i sommerhuset.

Denne elektriske pumpe har en luftstrømshastighed på 680 l./min. Det giver dig en hurtig og nem oppustning. Men den kan også nemt tømme dine badedyr for luft igen ved et simpelt klik. Så bliver det ikke meget nemmere.

Denne elektriske pumpe har en luftstrømshastighed på 1.100 l./min. Det giver dig en hurtig og nem oppustning. Men den kan også nemt tømme dine badedyr for luft igen ved et simpelt klik. Så bliver det ikke meget nemmere.

Bestway® PowerGrip AC Air Pump

Varenr. 62145


Anmeldelser

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt


Relaterede varer

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer