Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Betingelser

Handelsbetingelser for Bforbadedyr.dk

Det er slet ikke så svært at handle hos os, men der er nogle regler, der skal opfyldes, og derfor må du meget gerne læse vores betingelser, så du er tryg ved at handle hos Bforbadedyr.dk.

Det første, du skal vide, er at vi er en del af Magnetz og Magnordic ApS. Du skal derfor ikke blive forvirret, hvis du modtager noget info, hvor der står "Magnetz".

Det næste er, at du skal være fyldt 18 år for at handle på Bforbadedyr.dk - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Her kommer den hurtige version om købsforløbet:

Læg varer i kurven, vælg en fragtmetode (forsendelse eller afhentning), giv os kontaktinformationer til din pakke, betal for købet med dit betalingskort, og vent så bare på at få dine varer. Vi sender alle hverdage og pakker dine varer godt ind, så de når hurtigt og i hel stand frem til dig. Vi giver dig 30 dages returret, og vi giver ikke dine oplysninger videre til andre end fragtfirmaet, vores økonomisystem og Google Analytics (Google samler vores statistik krypteret og anonymiseret). 

Er du mere til den lange version af handelsbetingelserne, så kommer de her: 

Sådan handler du:

For at shoppe hos Bforbadedyr.dk skal du igennem disse 5 trin:

    1) Find de ønskede badedyr og læg dem i kurven. Gå derefter til kassen.
    2) Indtast dine personlige oplysninger (navn, adresse, e-mail og telefonnummer).
    3) Vælg forsendelses- og betalingsmetode.
    4) Godkend vores handelsbetingelser.
    5) Tjek at alle oplysninger er OK på opsamlingssiden og godkend dit køb.

På Bforbadedyr.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Vi har ikke en fysisk butik. Men vi gør alt hvad vi kan for, at du får din bestilling hurtigt med posten.

Alle aftaler indgås på dansk. Har du spørgsmål til varer, som ikke er i webshoppen, eller vil du f.eks. vide noget om lagerstatus på en vare, er du meget velkommen til at kontakte os. Alle priserne i webshoppen er inkl. moms, og priserne er dagspriser. Du modtager et link sammen med din ordrebekræftelse, så du altid kan se tidligere køb online. Og hvis du ønsker at få tilsendt linket igen, skal du blot kontakte vores kundeservice.

Levering:

Vi ved, at hurtig levering er vigtigt for de fleste, så vi bestræber vi os altid på en hurtig levering hos Bforbadedyr.dk, og vi gør alt hvad vi kan for at sende alle ordrer dag-til-dag alle hverdage, helt frem til posten kommer og afhenter pakker. Du kan se deadline for dag-til-dag levering i bjælpen i toppen af siden. Vi tager dog forbehold for evt. udsolgte varer. Du kan se på hvert enkelt varekort, om en vare er på lager eller ej. I feriesæsoner og ved kampagner må påberegnes 1-2 dages ekstra leveringstid pga. ekstra travlhed, men så giver vi dig besked. Alle bestillinger sendes med PostNord og Burd. Skulle det uheldige ske, at dine varer er blevet beskadiget under transporten, skal du straks kontakte PostNord eller Burd og oplyse, at dine varer er blevet beskadiget. Så kan vi få erstatning for pakken og sende dig en ny i en fart.

Fragt:

Forsendelser i Danmark: Der er gratis fragt ved køb for kr. 498,00 eller mere hos Bforbadedyr.dk. Og shopper du for mindre end 498,00, betaler du et forsendelsesgebyr på max. kr. 85,00:

  • Postdanmark "selvhenter": kr. 50,00
  • Postdanmark "erhverv": kr. 50,00
  • Postdanmark m/omdeling: kr. 85,00

Vi tjener ikke på fragten - du får altid vores rabattakster, så vi kan give dig den bedste service hele vejen rundt i din bestilling. Vi betaler den evt. resterende del af fragtudgiften iht. PostNords fragttakster + udgiften til forsvarlig indpakning af din bestilling m.v. Vi pakker altid dine varer godt og grundigt ind, og vi sender altid som pakkepost, så du kan spore din pakke online på www.postnord.dk. Vi sender dig en mail, når dine varer er på vej.

 

Betaling:

Du kan bestille online og betale via sikker Quickpay-forbindelse med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Din bestilling bliver ekspederet og sendt af sted, så snart vi har modtaget din ordre. Skulle det ske, at der ikke er dækning for købet på dit betalingskort, kontakter vi dig hurtigst muligt herom.

 

Annullering umiddelbart efter køb:

Hvis du fortryder ordren kort tid efter køb, skal vi bede dig ringe til os, da vi ellers ikke kan nå at stoppe pakken. Det er ikke nok med en e-mail.

 

Salgs- og leveringsbetingelser:

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Bforbadedyr.dk, medmindre andet er aftalt skriftligt mellem dig (køber) og Bforbadedyr.dk. Købelovens til enhver tid gældende regler gælder for køb af varer gennem Bforbadedyr.dk, men i de fleste tilfælde er du bedre stillet end Købelovens regler. Har du brug for at klage over Bforbadedyr.dk, kan du rette henvendelse til Forbrugerklagenævnet med din klage. Men hvis noget er gået skævt med din bestilling hos os, så start med at tage fat i os: vi er ganske rare at tale med, og vi vii gå langt for at finde en løsning til dig - du er en vigtig del af vores hverdag!

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugsvejledninger til varen, så følger de med i din pakke. Er du i tvivl om en vares brug eller om behandling/rengøring af en vare, så sidder vi klar i kundeservice til at svare på dine spørgsmål. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Bforbadedyr.dk, er denne af vejledende art. Vi sætter dog en ære i altid at give dig den bedste vejledning og betjening, og vi sender dig aldrig et standardsvar, når du sender os en mail.

Leveringstidspunkt, transport og risiko:

Levering af varer fra Bforbadedyr.dk anses for sket, når du har fået varen udleveret fra fragtfirmaet. Den forventede leveringstid er anført på alle varekort. Lagervarer leveres dag-til-dag, hvis bestilling sker inden kl. 14:00, medmindre andet er angivet i webshoppen. Risikoen for varer købt hos Bforbadedyr.dk overgår til dig på leveringstidspunktet.

Reklamation:

Er der fejl eller mangler ved varer leveret fra Bforbadedyr.dk, skal du give os besked i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er pligtig at angive og vise, hvad fejlen eller manglen består i. Hvis du opdager en fejl eller mangel, skal du hurtigt og uden ophold rette henvendelse til os pr. e-mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Pris og betaling:

I denne webshop kan du bestille dine varer online og betale via betalingskort. Alle priser hos Bforbadedyr.dk - på web-adressen https://www.bforbadedyr.dk - er inkl. moms og afgifter. Alle priser er dagspriser og kan derfor ændres løbende.

Fortrydelsesret og returnering:

Vi giver dig 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du modtager dine varer. Du sender blot varen retur i forsvarlig indpakning til:

Bforbadedyr.dk
Ejby Industrivej 28A
2600 Glostrup

sammen med oplysning af ordrenummer, en kort forklaring samt hvad du ønsker, der skal ske i forhold til din returordre.

Kassen og renligheden af badedyret er vigtige elementer for os i forhold til at kunne sælge en vare videre. Vi kan derfor ikke tage varer retur, der er brugt, eller som er uden (eller med en ødelagt) indpakning, når de kommer retur. 

Du skal selv afholde returomkostningerne, når du benytter dig af fortrydelsesretten. I tilfælde af fejllevering eller defekt vare dækker vi naturligvis alle dine direkte retur-omkostninger. Hvis vi vil have varen retur, sender vi en forudbetalt pakkelabel til dig. Men det sker også, at vi ikke ønsker at modtage den retur. Så kontakt os altid før returnering af noget mangelfuldt eller deffekt. Ved delvis fortrydelse af et køb, som er leveret fragtfrit, trækkes det til enhver tid gældende forsendelsesgebyr fra returbeløbet til dækning af en del af Bforbadedyr.dk's omkostninger i forbindelse med forsendelsen. Du får pengene tilbage på det betalingskort, du benyttede ved bestillingen, med varens værdi inden for 5 hverdage (som regel altid samme dag hvis muligt), dog senest 30 dage efter vi har modtaget din besked om fortrydelsen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation fra et fragtfirma for at have returneret varen.

Fortrydelsesretten udløber 30 dage efter den dag du 1) har modtaget dine varer, eller 2) modtager den sidste vare fysisk (ved dellevering af din ordre). Du skal inden 30 dage fra modtagelsen give os klar besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Besked kan gives pr. mail, tlf. eller brev. Når du kontakter os, skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, hvilken ordre det drejer sig om, og at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Hvis du fortryder et køb ved at nægte modtagelse af pakken fra PostNord uden samtidig at give os klar besked herom, vil vi kontakte dig for at sikre os, om returneringen skyldes fortrydelse og ikke en dum fejl fra PostNords side. Du bærer selv risikoen for varer fra Bforbadedyr.dk fra leveringstidspunktet.

Hvis du fortryder ordren umiddelbart efter bestilling, skal du ringe til os for at stoppe og annullere ordren, da vi ellers ikke kan nå at stoppe din pakke.

Såfremt en ordre kommer retur som uafhentet, fratrækkes det til enhver tid gældende fragtgebyr, vi bliver opkrævet fra fragtselskabet, fra din kreditering af ordren. Dette returgebyr afhænger af pakkens vægt og ligger på et sted mellem kr. 45,00 og 95,00.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis forringelsen skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik; dvs. afprøve varen men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret:

Når du handler på Bforbadedyr.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger: er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: Bforbadedyr.dk, Ejby Industrivej 28A, 2600 Glostrup.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os: en beskrivelse af problemet så detaljeret som muligt.

OBS! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav el.lign. Husk at varen altid skal sendes retur i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Oplysning om forbruger-klagemuligheder

Måtte du have en klage over en vare købt hos Bforbadedyr.dk, hvor vi ikke kan nå til enighed om en løsning, som passer dig, så har du mulighed for at indgive en skriftlig klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning. Deres adresse er: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du har også mulighed for at indgive en klage elektronisk her: www.forbrug.dk.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, har du mulighed for at benytte EU-Kommissionens online klageportal. Klage indgives online her: http://ec.europa.eu/odr. Du skal oplyse vores e-mail adresse ved indgivelse af din klage: info@Bforbadedyr.dk 

Vi har endnu ikke haft udfordringer med ordrer, som ikke kunne løses i mindelighed uden at inddrage andre, for vi går langt for at gøre vores kunder tilfredse - uanset ordrestørrelse. Så har du en udfordring med en ordre, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice først. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Persondata, cookies og log:

Her er lidt om, hvad vi gør med dine personlige oplysninger (persondatapolitik - også kaldet GDPR). For at du kan indgå aftale med os på Bforbadedyr.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

1) Navn, 2) adresse, 3) telefonnummer, og 4) e-mail adresse.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Bforbadedyr.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Ved indsamling af personoplysninger via vores website (www.bforbadedyr.dk) sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for Bforbadedyr.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Dataansvarlig for Bforbadedyr.dk er Mia Franck Nersting. 

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret i vores økonomisystem og shopsystem, som begge er SSL-certificeret. Oplysninger afgivet til Bforbadedyr.dk videregives ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

For at kunne føre statistik over vores salg, bruger vi Google Analytics. Dette sker dog med anonymisering af alle IP adresser, og vi videregiver ikke din e-mailadresse. 

Når du er kunde hos Bforbadedyr.dk, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod registreringen af dine oplysninger. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret på dit kundekort. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail info@Bforbadedyr.dk. Vi er dog pligtige til at opbevare dine data, så længe du har fortrydelsesret, da vi ikke kan kreditere et køb til en kunde, som er slettet i vores system, og vi er pligtige til at opbevare din faktura iht. den til enhver tid gældende regnskabslovgivning. Men ved ønske kan vi slette dine personlige data alle andre steder. 

Sådan sletter vi persondata: 

Vi har papirløs ordrehåndtering hos Bforbadedyr.dk, og vi har heller ingen papir-fakturaer. Ved henvendelse med sletning af persondata elektronisk gør vi følgende inden for 72 timer i vores webshop og i vores økonomisystem på dit kundekort, som er eneste sted, vi opbevarer persondata:

  1. Vi omdøber dit navn til BadeNavn
  2. Vi sletter vejnummer og ændrer postnummer og bynavn til 0000 Badeby
  3. Din e-mail adresse ændres til badenavn@bforbadedyr
  4. Dit telefonnummer ændres til 71993660

Vi opbevarer ikke dine kortoplysninger, da de håndteres krypteret af QuickPay, som håndterer betalingsløsningen på www.Bforbadedyr.dk. 

Cookies:

Vi elsker cookies hos Bforbadedyr - både de svampede cookies med chokoladestykker og nødder, som man bager (mums!), og den oppustelige slags; men også den slags cookies der optimerer vores webshop og dens funktioner.

De "tørre" cookies på computeren gør besøget så nemt som muligt for dig, og du kan til enhver tid slette disse cookies fra din computer. Hvordan? Det afhænger af din browser (men det plejer at være nemt).

Logstatistik:

Vi bruger en logstatistik på Bforbadedyr.dk, hvilket betyder, at et statistik-system (Google Analytics) opsamler information, som kan give et statistisk billede af antal besøgende, hvor de kommer fra samt hvor på websitet det forlades osv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Bforbadedyr.dk.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer