BESTIL INDEN KL. 14:00 PÅ HVERDAGE FOR DAG-TIL-DAG LEVERING

CE-mærkning

Alt hos Bforbadedyr.dk er CE-godkendt

 Man kan købe badedyr utroligt mange steder efterhånden, men vi vil lige opfordre dig til at læse denne tekst om CE godkendelse, før du kaster dig over at købe oppusteligt pooludstyr fra Kina eller andre steder, hvor man ikke går op i produktkvalitet.

Hvad er CE-mærket?

Specielle produkter, herunder badedyr (under betegnelsen legetøj) skal leve op til en række direktiver og standardkrav, når de skal sælges i EU. CE-mærkning er ikke et kvalitetsstempel, men mærkningen tager udgangspunkt i forbrugersikkerhed, forbrugersundhed og miljøhensyn. De enkelte EU-medlemslande har ansvaret for overvågning af CE-godkendte varer for at beskytte forbrugere imod ikke-sikre produkter. Det kontrolleres bl.a., om produktet opfylder minimumskravene, og hvis disse krav ikke opfyldes, kan produktet fjernes fra markedet. 

Grøn profil og høj produktsikkerhed

I forhold til badedyrene giver det stor mening for os at sælge CE-godkendte varer, fordi vi ønsker os at sikre, at du ikke bliver syg af at puste i badedyrets ventil, og at du ikke får eksem eller brandmærker af at benytte badedyret. I forhold til miljø kommer det an på, om du er miljøbevidst, men det er et bevidst valg fra vores side, at vi ønsker at tage hensyn til både dig og til miljøet, når vi sælger varer til dig. Du finder derfor kun CE-godkendt pooludstyr hos Bforbadedyr. 

Hvis du er interesseret i lovgivningen mere dybdegående, findes der flere forskellige offentlige hjemmesider, hvor du kan søge info om CE-mærkning og CE-godkendelse. 

Hvordan tjekker jeg CE-mærkningen?

I bunden af alle vores produkter finder du det originale CE-mærke, der er bevis for, at alt er i orden i forhold til sikkerhed og sundhed.

 

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer