LUKKET midlertidigt grundet flytning ☀️

Farlige badedyr

Her har vi samlet de "farlige" badedyr. Men bare rolig: det er får i ulveklæder - alle vores badedyr er tamme og ikke spor farlige, selv om det ser sådan ud.


Farlige badedyr får både blodtryk & street credit helt op og ringe

Det kan være rigtig sjovt at vælge et badedyr, der ser farligt ud. Ikke kun for at skræmme familiens ældste medlemmer men også for at få lidt street credit (eller måske nærmere pool credit) på ferien. Der er noget meget fængende ved disse skræmmende badedyr. Og selv om vi har masser af flamingoer og andre mere nuttede badedyr også, så finder du naturligvis også disse badedyr i den helt anden kategori. For vi vil gerne have det største og bredeste udvalg, så du altid finder lige dét badedyr, der passer bedst til dit humør og din stil.

Høj kvalitet og ingen pftalater

Udover at have et mål om det brede sortiment, så er der én mærkesag, vi aldrig går på kompromis med - uanset hvor svært det måtte være at få leverancer. Og det er kvaliteten: vi har kun badedyr lavet i ugiftig PVC uden pftalater, og alle badedyr er CE-mærket samt tryktestet, så de holder til både afslapning og leg i poolen og på stranden. Så vi har sørget for at læse op på alle standarder og har en tæt dialog med alle vores forhandlere, som hver og en er nogle af de største og mest anerkendte brands inden for badedyr og badeleg. Det gør, at du altid kan shoppe badedyr online på den mest trygge måde. Vi har din ryg - så du kan finde noget bedre at bruge din tid på end at undersøge disse kedelige (men super vigtige) ting. Og du kan altid kontakte os, hvis du vil have noget uddybet omkring kvalitet og CE-godkendelserne.

Selv den mest heldige kan være uheldig

Skulle uheldet være ude med en mindre punktering af dit farlige badedyr, så skal du ikke gå i panik, for i alle kasser er der en lille lap, som er nem at bruge til at lappe små huller. Nederst på siden finder du altid links til nem vedligeholdelse og reparation. Men vi lover, at det er meget intuitivt at bruge den medfølgende lap. Og ellers sidder vi klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer