Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Gavekort FAQ

Tillykke med dit gavekort til Bforbadedyr.dk. Vi er glade for, at der er nogen, som holder så meget af dig, at de synes, at du har fortjent at forkæle dig selv med en masse badeudstyr. 

Her kan du læse lidt mere om, hvordan du bruger det.

Hvor længe er det gyldigt?

Alle gavekort gælder i 4 år fra udstedelsesdatoen. Så der er god tid til at finde lige netop det udstyr, du har brug for.

Hvordan indløser jeg mit gavekort?

Når du har lagt de ønskede varer i kurven, går du videre til kurven. Her får du mulighed for at indtaste den unikke gavekort-kode, der står på dit gavekort. Når du trykker "opdater", trækkes gavekortets beløb fra din ordre. 

Hvis du har lagt varer i kurven for mere end det, som gavekortet lyder på, kan du vælge at betale restbeløbet med kort eller MobilePay. Hvis du ikke bruger hele gavekortet, kan du kontakte os for at få udstedt et nyt gavekort med restsaldoen på.

Hvorfor kan koden kun bruges 1 gang?

Af sikkerhedsmæssige årsager kan koden kun bruges 1 gang. Du skal derfor kontakte os for at få en evt. restsaldo overført til et nyt gavekort, hvis du ikke får brugt hele beløbet ved første køb.

Hvad hvis gavekortet bliver væk?

Vi kan desværre ikke finde koder frem fra tidligere udstedte gavekort efterfølgende, så pas godt på dit gavekort!

Der gælder ikke rabat op gavekort, da det efterfølgende kan bruges på nedsatte varer. Hvis du vil se gældende rabatkode til Bforbadedyr, så klik her.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer