LUKKET midlertidigt grundet flytning ☀️

Køl ned med en gigantisk enhjørning sprinkler

Sommerens nye trend er en gigantisk oppustlig enhjørning sprinkler, og det er ikke kun børnene, der bliver glade for havens nye beboer. En sjov vandsprinkler hjælper nemlig hele familien med at køle ned i de varme sommermåneder - selv de firbenede venner bliver vilde med den gigantiske sprinkler. Det eneste du behøver er en vandslange og en have, en gård eller et andet udendørsareal.

Bliv klar til sommerens hede med en gigantisk enhjørning sprinkler, en T-Rex sprinkler eller en gigantisk blå elefant vandsprinkler og skab en masse gode vandoplevelser for din familie. Læs Bforbadedyrs guide til de oppustelige sprinklere, og få alle tips og tricks til at holde dyrene i live helt til næste sommer her. 

Vil du se den flotte enhjørning sprinkler i aktion? Se videoen her:

Hvad kan du bruge en gigantisk enhjørning sprinkler til?

Den oppustelige enhjørning sprinkler er omkring 2 meter høj og skyder en stråle af vand ud af sit horn til glæde for både store og små. Med en enhjørning sprinkler i haven kan hele familien få et lille koldt brusebad i sommerens hede. 

En enhjørning sprinkler er perfekt til vandleg i haven eller til børnefødselsdag, havefest, grillaften eller poolparty. Og du kan nemt tage sprinkleren med, hvis du skal til fødselsdag, polterabend eller housewarming i løbet af sommeren. Med en elektrisk pumpe er det ikke særlig svært at puste den op - eller tømme den for luft, og derfor er det ikke et problem at transportere vandsprinkleren. Bforbadedyr sælger udover enhjørning sprinkleren T-Rex sprinkleren, der er 2,1 meter høj og lysegrøn. Dinosauren sprøjter vand ud af næsen og har korte arme - helt ligesom en rigtig T-Rex. Hvis hverken enhjørningen eller dinosauren er populær hjemme hos dig, så kan det være, at den 2 meter høje blå elefant, der sprøjter vand ud af sin snabel, er et bedre match. Alle sprinklerne er af høj kvalitet og er produceret af firmat Big Mouth. Du kan finde alle sprinklere til børn og voksne i kategorien "Badebolde og spil". 

Der er mange fede fordele ved en sprinkler - og det er uanset, om du vælger en enhjørning, elefant eller T-Rex sprinkler! Sprinkleren er sjov for hele familien og tjener samtidig et vigtigt formål, nemlig at alle husets beboere kan få et koldt douch i de varme sommermåneder. En anden gevinst ved de flotte oppustelige havesprinklere er, at græsset også bliver vandet, når I leger vandkamp i haven. Børnene kan også bruge det oppustelige dyr, når de leger tafat eller skjul i haven, og imens enhjørningen underholder de små, kan du nyde en god bog i solen. Den gigantiske enhjørning er til stor glæde for de mindste og giver dig tid til at slappe af, alt imens græsset bliver lidt grønnere i haven. Det er en win-win situation! 

Hvis du har børn eller selv er et legebarn, kan du gøre vandoplevelsen i haven endnu sjovere med en oppustelig glidebane. Slip & Slide Splash Rainbow er en hvid glidebane, der er omkring 7,5 meter lang, og har en regnbue, som du kan glide igennem. Glidebanen har to vandslangeadaptere, som passer til de fleste huse, og sikrer, at der kommer vand på glidebanen. Sliden kan desuden fastgøres på en græsplæne, så den bliver, hvor den er. Stil den flotte unicorn sprinkler, så vandet bliver sprøjet henover glidebanen, og wupti, så har du lavet dit eget lille vandland i haven.  

“Mega

Sådan får du vand i sprinkleren

Du får havesprinkleren til at virke ved at sætte en haveslange ind i det oppustelige dyr. Men inden du sætter vandslangen til, skal den gigantiske vandsprinkler pustes op. På grund af sprinklerens størrelse anbefaler vi, at du bruger en elektrisk pumpe. Det gør nemlig hele processen meget nemmere. Med en elektrisk pumpe eller en kompressor kan du lynhurtigt puste dyret op og tømme det for luft igen. Nogle gange kan det tage tid at tømme badedyr, luftmadrasser og badebassiner for luft, men den kamp ender, når du har en smart elektrisk pumpe. Du kan se alle Bforbadedyrs pumper i menuen i venstre side. 

Selv om du kan have en T-Rex sprinkler med de fleste steder, hvor der er en vandhane og en vandslange, skal du ikke tage den gigantiske sprinkler med på stranden. Der er for mange skarpe genstande, såsom sten, muslingeskaller og glasskår, der kan prikke hul i det oppustelige dyr - og så ender sprinklerfesten brat. Lad i stedet sprinkleren blive i sommerhusets have, og hyg dig i bølgerne uden at bekymre dig om, hvorvidt sommerens bedste køb overlever strabadserne.

Hvordan passer du godt på din sjove havesprinkler?

Den gigantiske elefant, enhjørning og T-Rex sprinkler kan sagtens holde til flere sæsoner, hvis du passer på den. Det kan du gøre ved at følge vores anbefalinger til oppustelige badevenner: 

  • Husk at gøre sprinkleren ren efter brug 
  • Opbevar aldrig sprinkleren, mens den er oppustet. Tøm i stedet sprinkleren, når du er færdig med at bruge den
  • Tag din sprinkler ind fra haven, når det bliver mørkt. Lader du den stå ude, kan vind, vejr og nabolagets katte ødelægge den
  • Pas på spidse ender - det er alt fra hundetænder og katteklør til glasskår, gafler eller sten. Sprinklerne er lavet af kraftigt materiale, men den kan ikke tåle alt. Undlad derfor at tage din enhjørning eller elefant sprinkler med på stranden 
  • Er uheldet ude, så gælder det om at lappe hullet hurtigt.
  • Kan du ikke finde hullet? Så prøv at proppe et hjørne af sprinkleren ned i vandet og se derefter, om der kommer luftbobler op til overfladen. Gentag, indtil hele enhjørningen har været under vand, og du har fundet hullet.
  • “Det

 

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer