GLÆDELIG BLACK FRIDAY! SE VORES TILBUD HER >>

Luxe ride-on float Lama

DKK 200,00

DKK 629,00

På lager


Kæmpe lama badedyr: Kæmpe, flydende lama til mange timers sjov på vandet for dig og en ven - der er nemlig fint plads til 2 på denne kæmpe flydeven.

I mange år har det været flamingoer og enhjørninge, som har hittet på stranden. Men i år tager lamaen over. Så skynd dig at bestille en Llama pool float før din nabo, så du var først på Instagram med det sjove foto, og så du ikke ligner alle de andre på stranden.

Denne lama luxe ride-on er ret stor, men bare rolig: der er håndtag på siden af halsen, så du sagtens kan tæmme din lama. Til gengæld skal vi anbefale, at du ikke stoler på din egen lungekapacitet nok til at puste den op selv... vælg en pumpe, så du har luft nok til at komme igennem den lange dag på stranden eller i poolen. For selv om du kan få en god lur på ryggen af dit nye flydedyr, vil det jo være rart ikke at være helt udmattet, inden du har smidt dig med fødderne i vandet og på ryggen af lamaen.

Alders-anbefaling: +6 år.

Størrelse oppustet: 155 x 155 x 130 cm.

Du får vinyl-lappegrej med i kassen, så du er klar til at "lappe dyret", hvis du skulle være uheldig at få den punkteret. Du skal dog ikke være nervøs for, at den punkterer så let, for lamaen er lavet af 0,3 mm. tyk PVC - eller sagt på godt gammelt dansk: super tyk kvalitet, som ikke bare lige går i stykker.

Den gigantiske flyde lama er naturligvis CE-mærket. 

Producent: SunnyLife. 
Model: Luxe Ride-On Float Llama.

OBS! Alle store dyr har deres begrænsninger i forhold til vild leg: de kan ikke tåle, at man træder på, hiver i eller kaster sig ned over deres ben/vinger på siden. Det kan godt lade sig gøre at lappe et større hul igen med vinyllapper, men garantien dækker desværre ikke, når de "springer" i svejsningerne under brug.

Varenr. S9LRIDLL


Anmeldelser

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt


Relaterede varer

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer