GLÆDELIG BLACK FRIDAY! SE VORES TILBUD HER >>

Luxe ride-on float Påfugl

DKK 250,00

DKK 629,00

På lager


Kæmpe flydende påfugl med plads til 2 på ryggen. 

Lidt som en flydende lounge sofa til poolen eller stranden, man bare MÅ smide sig på. Den er bare knapt så sofaformet med sin lange hals og store krop. Men det er vanedannende at ligge der på ryggen af sin påfugl og dyppe tæerne i vandet. 

Fuglen er ret stor, men du kan sagtens håndtere den ved hjælp af håndtag på påfuglens hals.

Alders-anbefaling: +6 år.

Størrelse (oppustet): ca. 155 x 155 x 120 cm.

Der medfølger vinyl-lappegrej, hvis du skulle være så uheldig at få punkteret din oppustelige påfugl. Men inden du bliver nervøs for huller, så skal du vide, at de store pool floats er lavet af 0,3 mm. tyk PVC - eller sagt på godt gammelt dansk: super tyk kvalitet, som ikke bare lige går i stykker. Lappesættet er bare for en sikkerheds skyld, så du kan have påfugl badedyret i mange år.

Den gigantiske flydende påfugl er naturligvis CE-mærket. 

Producent: SunnyLife. 
Model: Luxe Ride-On Float Peacock.

OBS! Alle store dyr har deres begrænsninger i forhold til vild leg: de kan ikke tåle, at man træder på, hiver i eller kaster sig ned over deres ben/vinger på siden. Det kan godt lade sig gøre at lappe et større hul igen med vinyllapper, men garantien dækker desværre ikke, hvis påfuglen "springer" i svejsningerne under brug.

Varenr. S8LRIDPK


Anmeldelser

Dette produkt har fået 5/5

helt fantastisk service og skønne produkter. kæmpe udvalg og virkelig lette at handle med. kæmpe stor tak herfra, det var hverken første eller sidste gang vi handler med jer :)

Christoffer Kromann
13 maj 2019



Relaterede varer

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer