LUKKET midlertidigt grundet flytning ☀️

Magical Unicorn badebassin XL

DKK 499,00

På lager


Sommerens sjoveste badebassin er fra Bestway: et havebassin med magisk unicorn univers til masser af leg og sjov i sommervarmen. Og så er det samtidig den perfekte måde at forlænge sommeren på.

Rutch og plask rundt hele dagen lang - 2 børn kan endda lave en dyst på vej ned ad den dobbeltsidede rutchebane. Eller spil med bolde i vandet - det øver koordinationsevnen. Der er så mange detaljer, så det bliver ikke svært at sætte gang i fantasien om at være en del af et magisk univers ude i haven.

Hvis du sætter en haveslange til bassinet, så bliver det endnu sjovere, for så kommer der også et brusebad/vandfald, der f.eks. kunne være fe støv i legen omkring den magiske enhjørning.

Indeholder:

  • 1 XL unicorn pool, 
  • 1 dobbelt rutchebane, 
  • 1 oppustelig stjernering, 
  • 1 tryllestav, 
  • 6 bolde, og 
  • 1 reparationslap.

Unicorn Play Center fra Bestway sørger for at sætte gang i fantasien, så det ikke bliver noget problem at få lov at være i haven det meste af sommeren, fordi børnene bare gerne vil ud og lege i deres Bestway badebassin.

Det er ikke kun nemt at sætte den op - det er også nemt at tage den ned igen. Der er sikkerhedsventiler for sikker og nem oppustning og tømning af luft igen. Men der er også tænkt over nem tømning af vandet med systemet "easy-to-use drain valve", der er en afløbsventil til at lukke vandet ud med.

Størrelse: 2,74 x 1,98 x 1,37 meter
Aldersanbefaling: +2 år
Volumen: 220 liter

Bestway er kendt for deres robuste vinyl kvalitet og ekstra bred sidevæg på deres pools. Det er din sikkerhed for et produkt, der kan holde til meget i rigtig mange år.

Model: Magical Unicorn Carriage Play Center
Producent: Bestway®

Varenr. 53097


Anmeldelser

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt


Relaterede varer

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer