Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 13:30 for dag-til-dag levering

Oppustning af badedyr

Hvordan puster man bedst et badedyr op? Der findes flere metoder til oppustning af badedyr. Nogle er bedre end andre. Lad dig inspirere her:

Mund-til-mund

Man har altid den gode gammeldags metode til rådighed: nemlig at sætte læberne omkring ventilen, bide den let sammen og så bare puste løs. Hvis du har god lungekapacitet, så er der ingen grund til at læse videre - bare giv den gas og pust det bedste, du har lært. Eller lok en ven med gode lunger til at puste for dig. Du skal dog vide, at det tager lang tid, hvis det er et XL badedyr, du skal puste op. Men det gode ved denne metode er, at du umuligt kan komme til at overfylde badedyret med luft, så chancen for at kunne springe dyret er minimalt (cirka samme chancer som at vinde den store gevinst i Lotto). 

Kompressor

Måske har du selv en veludstyret garage, hvor der står en kompressor. Måske kender du en handymand (eller -kvinde), som har en stående. Eller også har din lokale tankstation eller cykelsmed en kompressor til rådighed. Det er den nemme mulighed - men pas på! Du kan nemt komme til at fylde for meget luft i, så dyret springer. Og det skal du helst undgå, for det er ikke til at reparere dyret igen, hvis det springer grundet for meget luft (og dækkes ikke under reklamationsretten). 

Fremgangsmåden med kompressor er derfor, at du fylder luft i, til dyret er næsten helt pustet op, og så puster du resten med mund-til-mund metoden (altså ved at puste selv i ventilen). Og gør det med fornuft, for det kan nemt gå galt, hvis du ikke er påpasselig - det er vilde kræfter, der er i lufttrykket fra en kompressor.

Cykelpumpe

Har du en cykelpumpe? Og passer ventilen ind i hullet på badedyrets ventil? Så lad cykelpumpen klare det hårde arbejde for dig. Pust op, til badedyret eller baderingen er fyldt med luft men stadig er til at trykke let på (lige som et cykelhjul). Tjek et par gange undervejs, for det vil være så dumt, hvis du ender med at springe badedyret i luften - det er nemlig ikke dækket af reklamationsretten. Så vær ikke nervøs for at bruge en cykelpumpe, men brug den med fornuft. 

Luftmadras pumpe

Hvis din luftmadras pumpe har en smal ventil, så lad den endelig klare det hårde pustearbejde for dig. Fremgangsmåden er den samme som med cykelpumpe ovenfor.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer