KÆMPE VINTERUDSALG LIGE NU - SPAR OP TIL 80%

Pumper

En god pumpe til badedyr gør sommeren sjovere - for så kan du puste dine badedyr op i en fart i stedet for at tabe pusten over at skulle puste med lungekraft... især smart, hvis man har en stor familie, som alle elsker oppusteligt pool tilbehør. Alle pumper er gennemtestet og lavet til at holde i mange år.


Pumpe til luftmadras?

Du må endelig ikke blive forvirret, når vi kalder vores pumper for ting som en pumpe til luftmadras. Det er stadig til badedyr, og de medfølgende mundstykker passer også til badedyr. Men det er détdet, som de fleste kalder en pumpe for, når de søger på nettet efter en pumpe - selv når de skal bruge den til at puste badedyr og baderinge med.

Og de virker da også til luftmadrasser. Men de er indkøbt specielt som pumper til baderinge og badedyr. Så du skal ikke være nervøs for, om du er havnet forkert i denne kategori. Vores pumper kan nemlig bruges til det hele. Og de er smadder gode til både luftmadrasser og baderinge.

Hvilken pumpe skal jeg vælge?

Det kommer helt an på dit behov (og temperament), hvilken variant du skal vælge.

Hvis du har adgang til strøm, dér hvor du skal puste dit badedyr eller din luftmadras op, så kan vi anbefale en elektrisk pumpe. Du sparer på armkræfterne, da den klarer alt det hårde arbejde for dig. 

Hvis du er mest til at tage en pumpe op i hænderne, skal du vælge en håndpumpe. Egentlig er det sjovt, at de hedder "håndpumper", for de kan også bruges med fødderne, men selv om de ser ens ud, de to varianter, så er der alligevel små forskelle, så du kan tage håndpumpen op i begge hænder. 

Og så er der den sidste mulighed: en fodpumpe til luftmadras. Det betyder egentlig bare, at der er to kanter i bunden af pumpen, så du kan stille dig med en fod på hver side, og så kan du ellers lægge alle kræfterne i og pumpe dit badedyr (eller din madras) op i løbet af få minutter. 

Luften hurtigt ud af badedyr

Måske er det lidt spøjst, at du skal tage stilling til at lukke luften ud af dit badedyr, når nu du vil købe en pumpe til at puste det op med... men ikke desto mindre, så kan man ende med at bruge enormt lang tid på at få luften ud af sit badedyr eller luftmadrassen igen. For det første skal man både holde ventilen trykket sammen, så luften kan komme ud. Og for det andet skal man lægge sig på dyret og folde det sammen, efterhånden som luften kommer ud igen. 

Løsning: køb en pumpe! Den har nemlig også en "deflate" funktion. Så på den ene side af håndtaget kan man puste sin luftmadras eller sin badering op (mærket med inflate). Og på den anden side kan man sætte slangen i, så den tømmer luften fra dit badedyr fuldstændig (mærket med deflate). Og så tømmes luften HELT ud, så du kan rulle badedyret eller luftmadrassen helt flat sammen. 

Det er mega smart.

Vi har selv testet dem

Vi går meget op i vores kundeservice, og en del af det går ud på, at vi tester produkter, inden de kommer på hylderne som lagervarer hos os. Det betyder også, at du kan ringe eller mail til os for at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Vi vil meget gerne hjælpe dig, og vi svarer hurtigt alle hverdage i åbningstiden. 

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer