BESTIL INDEN KL. 12 PÅ HVERDAGE + SØNDAGE OG FÅ DAG-TIL-DAG LEVERING

Sådan plejer du dit badedyr

Som med alt andet - også blomster og parforhold - så er det vigtigt at pleje dit badedyr. Men det er heldigvis ret nemt med disse simple trin: 

  1. Gør det rent efter brug
  2. Tag luften ud af dyret før opbevaring
  3. Læg det ikke ved spidse ting
  4. Tag det ind om natten
  5. Reparer huller når du opdager dem

Nem rengøring af badedyr

Det er vigtigt at gøre dit badedyr rent en gang imellem. Nu tænker du måske: jamen det har jo været i vand hele dagen... Ja, men det er ligesom med viskestykker: de tørrer jo også kun vand og sæbe af tallerknerne. Men der efterlades stadig snavs. 

Vi siger ikke, at du er beskidt, men du efterlader alligevel en smule snavs fra hud og hår, når du bader med dit badedyr. Og solcreme kan også være hårdt for farverne på badedyret. 

Sådan gør du: tag en våd karklud og tør dyret over. Voila - så nemt er det! Medmindre du virkelig er beskidt... så kan det godt være, at du skal have gang i haveslangen, men det hører formentlig til sjældenhederne med så hårde metoder. 

Luft ud

Badedyr og baderinge har det bedst, når de opbevares uden luft. Det minimerer chancen for skader, når du skal have det liggende indtil næste badesæson. Og så fylder det en hel del mindre. Og det vil dine gæster og familien helt sikkert være taknemmelige for, medmindre det passer ind i stilen, at der er oppustede badedyr i stuen, skuret eller hvor det ellers passer bedst ind hjemme hos dig.

Ingen spidse ting, tak

Hvis der er noget, som badedyr hader - udover dårligt vejr, naturligvis, for der bliver de ofte efterladt helt alene - så er det spidse genstande i nærheden. Pas på med pinde, høje hæle, gafler eller hvad du ellers måtte have i nærheden af dine badedyr. 

Bange for mørket

Ok, det er en overdrivelse, og vi ved også godt, at badedyr hverken er levende væsner eller har en sjæl. Men vi fik din opmærksomhed, så vi kan fortælle dig, at det er bedst, at du tager dine baderinge og badedyr med indendørs eller et andet sted væk fra vind og vejr, når du er færdig med at bade for i dag. For de kan nemmere blæse væk, når du ikke holder øje med dem, eller der kan kravle smådyr som f.eks. snegle rundt på dem, og det er ikke særligt lækkert. Og så er der også en chance for, at nattens katte kommer til at rive i den "spændende dims", der ligger der og lokker til leg på jorden, eller at en svag forbipasserende sjæl forelsker sig i det flotte flydedyr. Det er der ingen grund til.

Nul huller

Huller er ikke godt for hverken tænder eller badedyr. Så derfor anbefaler vi, at du lapper et hul, når du finder et. Alle badedyr er lavet af kraftigt materiale, som kan tåle ret meget - de skal jo trods alt kunne tåle, at du og dine venner kan kaste jer rundt i vandet med dem. Men skulle skaden alligevel ske, så put straks en lap over hullet. Det gør, at hullet ikke bliver større, og så kan det være svært at genfinde et hul.

Er hullet forsvundet? Det sker jo også, at man kan høre eller se på det dalende luftindhold, at der er et hul, men at man ikke kan finde det. Så kan det være en god idé at presse dyret ned i noget vand et "hjørne" ad gangen, for når hullet kommer under vand, vil der strømme små luftbobler ud, der hvor hullet er (i øvrigt et trick du også kan bruge til dit cykeldæk, hvis du punkterer). Følg lappeinstrukserne nøje - vi anbefaler, at du lige læser vejledningen på pakken igennem, inden du går igang med at lappe, så du ikke overser detaljer. Der er jo ingen grund til, at du skal lappe mere end én gang.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer