BESTIL INDEN KL. 12 PÅ HVERDAGE + SØNDAGE OG FÅ DAG-TIL-DAG LEVERING

Sikker betaling

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed

Vi har valgt at samarbejde med Quickpay som betalingsgateway hos Bforbadedyr.dk, da Quickpay er et super sikkert betalingssystem. Selve betalingen sker gennem krypteret forbindelse (https), og vi får ikke adgang til nogle af dine kortdata. Du kan derfor være helt tryg ved at handle hos os.

Kortbetaling & Mobile Pay:

Der stilles meget høje krav til danske netbutikker, så du skal ikke være nervøs for at handle online på Bforbadedyr. Vi accepterer Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og Mobile Pay i webshoppen.

Vi er godkendt af Nets og Teller til at modtaget online kortbetaling. Betaling sker (som ovenfor nævnt) via Quickpay, og det sker gennem en krypteret forbindelse, som er certificeret efter PCI-standarden med flere end 200 sikkerhedspunkter. Så læn dig bare tilbage i sofaen eller på kontorstolen - eller hvor du nu måtte sidde og få lyst til at bestille badedyr. Vi har sørget for sikkerheden, så du kan koncentrere dig om meget mere spændende ting end lige dét. Eneste tredjepart, der modtager dine personlige ordredata (navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse), er Postdanmark, men dette sker også via en sikker portal.

Vi trækker først ordrebeløbet fra dit kort, når vi har pakket din bestilling fra vores lager. Du får besked pr. e-mail, så snart vi har modtaget din bestilling, og så hører du fra os igen pr. e-mail, når vi har sendt dine varer, eller når du kan hente din bestilling hos os. På den måde er du hele tiden opdateret over, hvor langt din bestilling er kommet, og hvornår du har dit badedyr.

Al betalingsdata krypteres

På Bforbadedyr.dk kører vi med et SSL-certifikat (https): derfor sendes beløbdata kun videre fra vores webshop til betalingssystemet, og al data via Quickpay krypteres. Så vær ikke unødigt nervøs for dine personlige data, når du handler hos Bforbadedyr.dk - vi passer godt på dem og misbruger dem ikke. Og vi sender som sagt kun dine kontaktinformationer videre til Postdanmark (via en sikker portal), så du kan få din pakke leveret.

Bankoverførsel: 

Vi tilbyder desværre ikke bankoverførsel som betaling for badedyr - det giver os alt for meget administration at håndtere manuelle betalingsformer, og vi har så mange andre ting, vi hellere vil lave end at kigge på netbanken dagligt. Hvis du ikke har mulighed for at betale med betalingskort eller Mobile Pay, kan du kontakte os for en speciel aftale omkring betaling via bankoverførsel, men så skal du regne med en ekstra dags leveringstid, for vi kan først sende din bestilling, når vi har set din betaling på vores bankkonto. 

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer