LUKKET midlertidigt grundet flytning ☀️

Waboba

En bold, der hopper på vandet... så simpelt og alligevel så sjovt! Waboba bolden er blevet så stort et hit, at der laves konkurrencer på strandene rundt omkring i verden. Køb din yndlings Waboba Ball online her hos Bforbadedyr.


Bounces on water

Wabobas slogan er "bounces on water". Og det er lige, hvad bolden gør: hopper på vandet. Hvis du ikke har prøvet det før, bliver du overrasket. De er super sjove at lege med - uanset om man er 2 eller 10. 

Boldene er så populære, at vi gør vores bedste for at følge med i både mode og et bredt sortiment. Men det går stærkt med salget, så hvis du finder en yndlings Waboba bold, skal du ikke overveje købet for længe, for vi kan ikke altid skaffe den samme variant hjem igen... men vi lover dig, at vi altid køber stort ind, så du findet er bredt udvalg hos os.

Hvad er en Waboba?

Du har måske allerede gættet det, men WaBoBa er en sammentrækning af ordene Water Bouncing Ball. Og det er netop, hvad du får: en vandhoppebold, der kan hoppe både langt og højt på vand. Du behøver ikke engang have et godt boldøje for at spille i vandet. Det kræver bare lidt øvelse at få bolden til at hoppe lidt længere og lidt højere for hver gang, du kaster den. Og det kræver ikke engang, at du går i havet. Selv i poolen er den sjov. Og hvis du bliver rigtig god til det, kan du endda stå på kanten af poolen og få den til at hoppe op af vandet igen på den anden side af poolen. Men pas på: man bliver bidt af det! Så husk solcreme og solbriller, for man glemmer nemt alt om tid og sted, når først man går igang med sin Waboba bold.

I tvivl om noget?

Vi vil altid gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores varer. Uanset om det er før eller efter køb. Vi sidder klar i kundeservice til at give dig vores bedste tips og tricks til at vælge den rette Waboba Ball men også til at komme med gode råd omkring, hvordan man bedst får sin Waboba bold til at hoppe på vandet. Vi går nemlig så meget op i vores kundeservice, at vi selv tester de fleste af vores produkter. Og vi kan godt afsløre, at Waboba har en fast plads i strandtasken og i kufferten - vi har altid mindst 1 vandhoppebold med, når der er udsigt til vand og sol.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer